Workshops

 

Deze groepsactiviteiten worden regelmatig aangeboden via de agenda. Voel je welkom om je aan te melden !

Heeft u een groepsuitje, team-uitje, vriendinnendag, personeelsuitje of teambuildingsdag? Wij helpen u bij het zoeken van de juiste workshop(s) voor een bijeenkomst die past bij uw doelgroep, budget en doelstellingen. De workshops zijn perfect om gezellig samen iets nieuws te ondernemen of om je te verdiepen in een van onze bijzondere disciplines. En wie weet heeft u meer talent dan u ooit had verwacht ! Zo heeft u een dag om nooit te vergeten.

Activiteiten zijn:

 • te boeken door particulieren(vriendinnengroepen), bedrijven en instellingen,
 • op maat aan te passen aan uw wensen,
 • uit te breiden tot complete arrangementen met hapjes en drankjes t/m diner en/of lunch,
 • kunnen plaats vinden op onze prachtige locaties of op een door u gewenste locatie, (zie leslocaties)
 • prijzen zijn op aanvraag en zijn sterk afhankelijk van het soort opdracht
Diverse groepsactiviteiten zijn in samenwerking met andere docenten en/of disciplines :-)

Vrouwendans workshop:

Patty licht een tipje van de sluier op over de mysteries van haar prachtige rijpe vrouwelijke Aardse dansvorm, die geassocieerd wordt met uitbundige kleding, sluiers, shimmy's, krachtige heupaccenten en slangachtige bewegingen vrouwendans ! Kom en ervaar de magie om met volle aandacht vanuit je krachtbron (je buik) te bewegen. te dansen op wereldmuziek !

 

Dansen met Zills workshop:

Dansen met zills (vingercymbaaltjes) geven je dans een extra bohemien uitstraling!
In deze workshop leren we een aantal ritmes te spelen met de zills en die daarna te combineren met dans.

Vingercymbaaltje

Magische Stokdans workshop:

Een mannelijke en toch supervrouwelijke dans met een magische dansstok. We werken in deze workshop aan een choreografie op het bijpassende saïdi-ritme

Creëer je eigen Magische Dansstok en/of Maanstaf:

Onder deskundige begeleiding van Petra Baars (Edelsteen- en aromatherapeut/Reikimaster) en Patty (Buikdansdocent/Uitbeeldend kunstenaar) je eigen Magische Dansstok of Maanstaf creëren. 

Workshop Wervelen:

Met een repetitieve beweging (wervelend /draaiend om je as) jezelf fysiek en mentaal uitdagen om je eigen creatieve manier van Wervelen te ontwikkelen. Wervelen is een techniek die al eeuwen in rituelen wordt gebruikt als bewegingsmeditatie die kan leiden tot een trance. Daarnaast is het aanleren van de werveltechniek een goede aanvulling voor je dans. Maar Wervelen is vooral ook gewoon erg fijn, leuk om te doen en geeft je een vreugdevol gevoel !!!

Interactieve workshops:

Wij nemen je mee in een andere wereld, in een wereld van muziek en dans, beweging en verstilling, van angst versus liefde. Laat je verrassen, en stel je open, stel je open voor de liefde, maar ook voor je angsten ! Laat je leiden door het ritme, laat de melodie je vleugels geven....en voel. We zetten onze gevoelens op een speelse manier om in Dans. Kom en laten we er met elkaar een magische beleving van maken !


 

Reacties van deelnemers:

 • Magisch mooi vond ik het. Echt een fantastische ervaring. Dansen is sowieso leuk, maar buiten dansen in zo'n prachtige tuin en in zo'n leuke enthousiaste groep o.l.v. jou Patty gaf het een extra dimensie. Bedankt Patty voor deze hele mooie ervaring
 • Het was een prachtige avond Patty! Leuk dat je als publiek mee kon doen en de locatie was werkelijk een plaatje!
 • Dansen is magisch en goed voor je ! Patty bedankt voor wat je allemaal mogelijk hebt gemaakt, x
 • Wauw.. mooie avond..heel bijzonder xxx
 • Gastvrouw: Wat een prachtige ervaring! Fijn om zoveel mensen in de tuin te mogen ontvangen die er ook zo van kunnen genieten! Zowel van de dans als ook van de omgeving! 

Dans Yoga Sensatie, een levendige gewaarwording van het gevoel :

Er was eens....Laat je verrassen door de prachtige combinatie dans en yoga, muziek, beweging, uitbundigheid en inkeer. Stel je open in deze magische tijd ! Dan nemen Jantiene en Patty je mee in een levendige gewaarwording van het gevoel. Klamp je niet vast aan verwachtingen, maar laat het gebeuren. Vanuit die spontaniteit en rust ontstaan de mooiste dingen. Beleef in vrijheid de sensatie van een nooit eindigend verhaal....  Voor meer informatie: Dans Yoga Sensaties

 Equinox collage

Muziektheaterwerkplaats:

Laagdrempelig en in een toegankelijke sfeer willen de docenten Margareth van Rooijen (drama), Germaine Compier (zang) en Patty Möhlmann (dans en beweging) van de Muziektheaterwerkplaats een workshop aanbieden waarin gewerkt wordt aan: Het vergroten van basiskennis en vaardigheden in toneelspel, zang en dans, techniek, interpretatie, houding en zelfvertrouwen. Ons streven is om d.m.v. workshops waarin creativiteit, humor en verbondenheid centraal staan, tot een gezamenlijke eindpresentatie te komen.

Edelstenen en Buikdans, een magische combinatie:

Met liefdevolle aandacht en deskundigheid verzorgen Petra (Edelsteen- en aromatherapeut/Reikimaster) en Patty (Buikdansdocent/Uitbeeldend kunstenaar) prachtige belevingen in de vorm van workshops en cusussen met Edelstenen en Buikdans. Met een serieuze ondertoon van kennisoverdracht, begeleiden zij jou in de wereld van de Edelstenen, de Buikdans en hun energieën. Om je te laten ervaren wat deze magische combinatie kan doen voor jouw eigen prachtige energie ! Voor meer informatie: Edelstenen en Buikdans

Productie-Privélessen:

Wil jij/jullie een bijzondere choreografie aanleren. Of heb jij een speciale gelegenheid of iets te vieren en wil je dit op een bijzondere manier doen/invullen? D.m.v. privé-lessen gaat Patty samen met jou/of je groep, iets op maat creëren in een bepalen periode.

Iedereen is welkom, met of zonder ervaring

 • Zoek je een activiteit of heb je iets te vieren en wil je dat op een bijzondere manier doen....vraag naar de mogelijkheden !
 • Heb je een leuk idee en wil je dit eens vanuit het oogpunt van Patty laten bekijken?
 • Beheers jij een mooie discipline en wil je samenwerken?

Dat kan, neem voor vrijblijvende informatie contact op met Patty.

Actie 10-02-2014 Dwarsweg 40

Deelname aan activiteiten is geheel voor eigen risico

Graag nodigt Patty je uit voor deze prachtige dansvormen.