Roparun-acties

Op zondag 2 oktober 2016 organiseerde Patty voor de 11de keer namens Roparunteam123 een Roparun-actie aan de Lekstraat 2-4 B.C.O. te Rozenburg van 10.00 – 16.00 uur. 

Het doel is door inzet van vrijwilligers en activiteiten, geld inzamelen dat geheel ten bate komt van de Roparun en daarmee ondersteunen wij hun motto:

"Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Wil jij ook vrijwillig meewerken aan deze actie? Laat het dan weten via contactformulier of 06-12896620 en dan bekijken we de mogelijkheden :-)

Kan je er niet bij zijn, maar wil jij toch doneren voor deze actie? Dat kan via: rekeningnummer NL17 ABNA 0414081323 t.n.v. Möhlmann o.v.v. je naam en donatie-roparun-actie-02-10-2016.

De opbrengst van deze actie is € 455,50 ! Dit bedrag zal worden overgedragen aan 'Roparun Team 123 Steinweg'. Hartelijk dank lieve vrijwilligers en deelnemende donateurs !

Activiteiten en tijden zijn nog onder voorbehoud:
 
Workshops (40 minuten)
Behandelingen (20 minuten) 

Voor deelname aan deze activiteiten doneert u € 7,00 p.p.per activiteit en deze donatie is geheel ten bate van de Roparun ! Inschrijven via het contactformulier

Vrijwilligers:

Donaties:

Versnaperingen verkrijgbaar á € 1,50

Iedereen neemt deel op eigen risico en meld je bijtijds aan want vol is vol :-)

 

Dit schattige vogelhuisje is special gemaakt en gedoneerd t.b.v. onze Roparun-actie door Heleen Klifman van Honkvast Makelaardij.

 

Dit bijzondere Tuinhoedertje is gedoneerd t.b.v. onze Roparun-actie door Else Mulder.

Deze twee prijzen worden verloot onder de mensen die zich vóór 30 september hebben ingeschreven voor onze activiteiten en wordt overhandigd tijdens onze Roparun-actie van zondag 2 oktober (hoe meer activiteiten je deelneemt, des te meer kans je maakt :-)

Roparun-actie 13 maart 2016

De 333 deelnemende teams hebben dit jaar in totaal ruim € 5,4 miljoen bijeengebracht, waarmee weer een groot aantal goede doelen wordt ondersteund in het kader van palliatieve zorg aan kankerpatiënten. Wij zijn heel erg trots dat Roparun Team 123 met een totale donatie van € 65.060 wederom in de top 3 is geëindigd als het gaat om teams met de hoogste bijdrage – en wij hebben met onze eigen actie van 13 maart j.l € 954,65 bij kunnen dragen aan deze geweldige prestatie !

Fotoimpressie:

                  

Activiteiten:
 
Workshops 
Behandelingen (20 minuten) 
Vrijwilligers:
Versnaperingen:

Donaties:

Donaties voor verloting:

Roparun-acties 2015

Zondag 25 januari 2015 in Rozenburg

 

Foto's: Krantenartikel AD van zaterdag 31 januari 2015

Zondag stelde het BCO aan de Lekstraat 2-4 in Rozenburg haar locatie ter beschikking voor het goede doel “de Roparun-Actie” die georganiseerd werd door buikdanstheaterdocente Patty. D.m.v. de inzet van 23 vrijwilligers zat de bijzondere mooie sfeer er al snel goed in en is deze actie een groot succes geworden !

De deelnemers werden vanaf 11.00 uur welkom geheten en de koffie stond al te pruttelen naast de acht gedoneerde taarten. Vrijwilligers stonden klaar om deelnemers te magnetiseren, reiki te geven of voor een arm-handmassage. Ook kon je d.m.v. edelstenen je laten testen en de edelsteen of zelfs stenen die voor jou geschikt zijn kreeg je mee ! Daarnaast waren er over de hele dag workshops te volgen zoals buikdans, djembé, rots en water training en danZen en was er zelfs een fotohoek waar je jezelf, of samen met vrienden, kon laten vastleggen op de gevoelige plaat.


  

Programma van 25-01-2015 was:

 

Onze vrijwilligers:

                 
Foto's van enkele gedoneerde artikelen:
  
Alle vrijwilligers en aanbieders deden mee op geheel vrijwillige basis, zonder onkostenvergoeding en de opbrengsten zijn geheel ten bate van de Roparun.
Het programma is en blijft onder voorbehoud en kan op de dag zelf ook nog aangepast worden. Deelname is geheel voor eigen risico.  

Roparun Actie op de Uitmarkt van Rozenburg op zaterdag 12 september 2015 !

15.00 uur Workshop Yogadans

15.30 uur Workshop Buikdanstheater

 

Roparun Buikdans Acties van Het Buikdanstheater in 2014

oostvoorne alle leeftijden roparun collage

Soray Sultan Soraya

Tineke Rouw  Patty _ Groningen

We hebben geld ingezameld geheel t.b.v. het goede doel 'de Roparun' om hun motto te steunen: "Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".De totale opbrengst van de 5 Roparun Buikdans Acties is......€1218,75.....!!!! Hartelijk dank aan alle deelnemers die hier aan hebben bijgedragen. Steinweg Roparun team 123 gaat het SUPER bedrag doneren aan de Stichting Roparun van .............€55.000,00 Yeaeaeahhhhhhhhh geweldig gedaan van dit superteam en hun royale werkgever ! Het eindbedrag van alle Roparunteams bij elkaar is: € 5.103.992,00 !!!

Roparun Buikdans Actie 2013

Rozenburg, Laan van nieuw Blankenburg (BCO). Met 2 buikdansworkshops.

Meer informatie over de Roparun, het team en waar het geld voor bestemd is: www.roparun123.steinweg.com

Deze acties zijn ook te volgen via www.facebook.com/het.buikdanstheater

Deelname aan activiteiten is geheel voor eigen risico

Graag nodigt Patty je uit voor deze prachtige dansvormen.