Groepsactiviteiten

Deze groepsactiviteiten worden regelmatig aangeboden via de agenda. Voel je welkom om je aan te melden !

Heeft u een groepsuitje, team-uitje, vriendinnendag, personeelsuitje of teambuildingsdag? Wij helpen u bij het zoeken van de juiste workshop(s) voor een bijeenkomst die past bij uw doelgroep, budget en doelstellingen. De workshops zijn perfect om gezellig samen iets nieuws te ondernemen of om je te verdiepen in een van onze bijzondere disciplines. En wie weet heeft u meer talent dan u ooit had verwacht ! Zo heeft u een dag om nooit te vergeten.

Activiteiten zijn:

Diverse groepsactiviteiten zijn in samenwerking met andere docenten en/of disciplines :-)

Vrouwendans workshop:

Patty licht een tipje van de sluier op over de mysteries van haar prachtige rijpe vrouwelijke Aardse dansvorm, die geassocieerd wordt met uitbundige kleding, sluiers, shimmy's, krachtige heupaccenten en slangachtige bewegingen buikdans ! Kom en ervaar de magie om met volle aandacht vanuit je krachtbron (je buik) te bewegen. te dansen op wereldmuziek !

 

Dansen met Zills workshop:

Dansen met zills (vingercymbaaltjes) geven je dans een extra bohemien uitstraling!
In deze workshops leren we een aantal ritmes te spelen met de zills en die daarna te combineren met dans.

Vingercymbaaltje

Magische Stokdans workshop:

Een mannelijke en toch supervrouwelijke dans met een magische dansstok. We werken in deze workshop aan een choreografie op het bijpassende saïdi-ritme

Creëer je eigen Magische Dansstok en/of Maanstaf:

Onder deskundige begeleiding van Petra Baars (Edelsteen- en aromatherapeut/Reikimaster) en Patty (Buikdansdocent/Uitbeeldend kunstenaar) je eigen Magische Dansstok of Maanstaf creëren. 

Workshop Wervelen:

Met een repetitieve beweging (wervelend /draaiend om je as) jezelf fysiek en mentaal uitdagen om je eigen creatieve manier van Wervelen te ontwikkelen. Wervelen is een techniek die al eeuwen in rituelen wordt gebruikt als bewegingsmeditatie die kan leiden tot een trance. Daarnaast is het aanleren van de werveltechniek een goede aanvulling voor je dans. Maar Wervelen is vooral ook gewoon erg fijn, leuk om te doen en geeft je een vreugdevol gevoel !!!

Interactieve workshops:

Wij nemen je mee in een andere wereld, in een wereld van muziek en dans, beweging en verstilling, van angst versus liefde. Laat je verrassen, en stel je open, stel je open voor de liefde, maar ook voor je angsten ! Laat je leiden door het ritme, laat de melodie je vleugels geven....en voel. We zetten onze gevoelens op een speelse manier om in Dans. Kom en laten we er met elkaar een magische beleving van maken !


 

Reacties van deelnemers:

Dans Yoga Sensatie, een levendige gewaarwording van het gevoel :

Er was eens....Laat je verrassen door de prachtige combinatie dans en yoga, muziek, beweging, uitbundigheid en inkeer. Stel je open in deze magische tijd ! Dan nemen Jantiene en Patty je mee in een levendige gewaarwording van het gevoel. Klamp je niet vast aan verwachtingen, maar laat het gebeuren. Vanuit die spontaniteit en rust ontstaan de mooiste dingen. Beleef in vrijheid de sensatie van een nooit eindigend verhaal....  Voor meer informatie: Dans Yoga Sensaties

 Equinox collage

Edelstenen en Buikdans, een magische combinatie:

Met liefdevolle aandacht en deskundigheid verzorgen Petra (Edelsteen- en aromatherapeut/Reikimaster) en Patty (Vrouwendanstheaterdocente) prachtige belevingen in de vorm van workshops en cusussen met Edelstenen en Buikdans. Met een serieuze ondertoon van kennisoverdracht, begeleiden zij jou in de wereld van de Edelstenen, de Buikdans en hun energieën. Om je te laten ervaren wat deze magische combinatie kan doen voor jouw eigen prachtige energie ! Voor meer informatie: Edelstenen en Buikdans

Klankschalenmeditatie in Beweging, kom en ervaar de flow:

Onder begeleiding van docenten Egbert Heins en Patty Möhlmann gaan we de adem bewust gebruiken en ons lichaam puur en ontspannen bewegen op de intense klanken van de schalen. Voor meer informatie: Klankschalen in Beweging

Productie-Privélessen:

Wil jij/jullie een bijzondere choreografie aanleren. Of heb jij een speciale gelegenheid of iets te vieren en wil je dit op een bijzondere manier doen/invullen? D.m.v. privé-lessen gaat Patty samen met jou/of je groep, iets op maat creëren in een bepalen periode.

Iedereen is welkom, met of zonder ervaring

Dat kan, neem voor vrijblijvende informatie contact op met Patty.

Actie 10-02-2014 Dwarsweg 40

Volg ons op: https://www.facebook.com/TarottheaterVrouwendanstheaterPatty

Deelname aan activiteiten is geheel voor eigen risico

 

Graag nodigt Patty je uit voor deze prachtige dansvormen.