Dansen als een Bohémienne

 

Ervaar onze prachtige, aardse, rijpe vrouwelijke dansvorm! De basis van onze dansvorm komt voort uit de buikdans, die geassocieerd wordt met uitbundige kleding, sluiers, shimmy's, krachtige heupaccenten en slangachtige bewegingen. Patty 'Basistechnieken leren zoals het isoleren van spieren, dat weer los kunnen laten om in mooie vloeiende bewegingen te komen is een feest om te ervaren!' De bewegingen worden gestuurd vanuit je centrum, je buik, krachtbron van het lichaam. Hoewel de nadruk ligt op buik, heupen, bekken en schouders, is je hele lichaam in beweging en worden alle spieren gebruikt.

Een zeer goede aanvulling op onze danstechniek is het wervelen. Het geeft je een extra vreugdevol en vrij gevoel als je in vrijheid met een repetitieve beweging om je as kan blijven draaien.

De theatrale manier van dans die gebruikt wordt in het danstheater voegen we toe en vormt onze dans. Met een serieuze ondertoon spelen we met beweging, muziek, ruimte en gevoel, kleding en decor. Zo creëren we ons eigen verhaal in onze dans!

Met yogatechnieken gaan we lichaam en geest ontspannen, leniger maken, houding verbeteren en onze spieren versterken. De adem gaan we bewust gebruiken om het lichaam optimaal te laten functioneren en je geest tot rust te brengen. Door te werken aan de juiste houding van de wervelkolom, de stand van het bekken en je bewust te zijn van je krachtbron, je buik, bevorderen we de energiestroom.

Naarmate er meer overgave is en je jezelf ontwikkelt, wordt je dans magischer en ben je intenser aanwezig op jouw eigen unieke manier.

Dit doen we op muziek uit alle windrichtingen. 

Voel je welkom:

In deze dans mogen jouw innerlijke gevoelens en uiterlijke vormen naar voren komen. Dit is goed voor je zelfvertrouwen, kracht, lichaamshouding, souplesse en je ontwikkeling. Er zijn 1001 redenen om te dansen ! Je kunt dansen voor de gezelligheid en/of om lichaam en geest te verbinden, te ont-wikkelen en in balans te brengen en/of om ermee op te treden :-)

Door je open te stellen en te dansen alsof niemand je ziet, ervaar je rust, ruimte en vrijheid !

Altijd al eens willen dansen of heb jij al ervaring en wil je nu de magie van het vrouwendanstheater ervaren? Dan is hier de kans! Hoe leuk kan het zijn als jij van dansen houdt om je aan te sluiten bij onze prachtige vrouwengroep en als jij graag wilt (dit is zeker niet verplicht :-) meedansen in onze voorstellingen!

 

Blijf in contact met je innerlijk kind, dans en voel je vrij !

Kom en ervaar in vrijheid de magie van Vrouwendanstheater Patty !

Volg ons op: https://www.facebook.com/VrouwendanstheaterPatty/

Voor meer informatie en aanmelden, kun je contact opnemen met Patty via: contactformulier.

Deelname aan activiteiten is geheel voor eigen risico

 

 

Graag nodigt Patty je uit voor deze prachtige dansvormen.