Evenement

Herfst-Equinox Viering

Datum: 22 2019 15:00

Zondag 22 september verzorgt Patty de Herfst-Equinox Viering in de Steencirkel van Historyland !

Een tijdstip in het jaar dat de Zon loodrecht boven de evenaar staat en de lengte van de dag en de nacht overal op Aarde ruwweg gelijk is.

Tijd van oogsten, balans, harmonie, loslaten, onsterfelijkheid

Zondagmiddag 22 september 15.00 - 16.30 uur

  • Iedereen is welkom !
  • Kleed je om heerlijk te dansen en te jammen
  • Neem een muziekinstrument mee zoals een drum, djembé, rammelaar, zills, didgeridoo, fluit, saxofoon, verzin het maar :-)
  • Gezamenlijk creëren we een ongedwongen, gezellige, mooie, magische sfeer.
  • Kosten: €10,00 
  • Informatie & inschrijven: Patty 06-12896620
  • Locatie: Historyland, Ravenseweg 11C 3223LM Hellevoetsluis  

Voorafgaand aan deze viering verzorgt Patty een workshop Spirituele Rituele Vrouwendans, zie agenda voor meer informatie.

Ervaar de magie!

Voel je welkom

2019-06-20 zonnewende

Foto en reactie van de Zomer Zonnewende Viering 20-06-2019 

Sandy van der Ban 'Met een prachtige zomer zonnewende ceremonie geeft Patty Möhlmann van het Tarot-en Vrouwendanstheater de steencirkel van Historyland zijn langverwachte inwijdingsritueel. De steencirkel is na deze avond nooit meer dezelfde. Gelukkig maar. Hij is lang genoeg alleen geweest.

                                        
Patty ‘In alle openheid en vrijheid hebben we met een groep mooie mensen voor de allereerste keer een seizoensviering mogen beleven in de Steencirkel van Historyland! Donderdagavond 20 juni vierden we de langste dag van het jaar 2019. De Zon staat op zijn hoogste punt. Iedereen had een muziekinstrument bij zich, zoals drums, djembe’s, ratels, triangels, zills en zelfs een didgeridoo. Dansend in de flow en op het ritme hebben we een magische energie op deze prachtige plek verankerd. Vanaf nu mag deze positieve energie gaan groeien. Dank je Sandy van den Ban voor het vertrouwen dat ik dit heb mogen verzorgen voor Historyland. Wij kijken uit naar de volgende seizoensviering de Herfst-Equinox op 22 september wanneer we hopelijk met nog veel meer mensen vieren dat de dag en nacht op dat moment in het jaar gelijk zijn!’     


De cirkel geeft een geborgen gevoel. Na afloop gaat iedereen met een goed gevoel naar huis. Sommigen via de vele verborgen paadjes van Historyland en via stapstenen in kraakheldere slootjes. Wellicht wordt de steencirkel van Historyland straks ook een begrip. In ieder geval op Voorne-Putten. Historyland draagt zorg voor kennis van historie, cultuur en ecologie. Het zomer zonnewende ritueel van deze avond vertegenwoordigde alle doelstellingen van Historyland.

Alle genoemde data, prijzen en locaties zijn onder voorbehoud.

Deelname aan activiteiten is geheel voor eigen risico

Author:


Graag nodigt Patty je uit voor deze prachtige dansvormen.